KUN HOS LEGEVISITT

Allergi – resept på nett

FÅ RESEPT HER

Her kan du raskt, enkelt og rimelig få resept på allergimedisin uten å snakke med lege. Fyll ut et enkelt skjema, og få e-resept innen klokken 15 påfølgende virkedag.

Hvis du ikke får resept, betaler du ingenting!

Via vår digitale konsultasjon kan du starte opp med allergimedisin, eller fornye medisiner du har fått andre steder.

Det tar under 5 minutter å fylle ut skjemaet.

Første gang: kr 299,–
Fornying og optimalisering: 249,-

Slik fungerer digital resept

Jente som fornyer resept på p-piller

 

1. Fyll ut skjemaet

Du fyller ut et enkelt skjema hvor du skriver hvilke plager du har, og din medisinske historie.

Lege som skriver resept på p-piller

 

2. Våre leger kvalitetssikrer

Våre leger går gjennom det du skriver, og finner allergimedisinen som er best for deg.

e-resept

 

3. Motta e-resepten

Du får resept på ditt preparat, samt informasjon om dette, innen kl. 15 påfølgende virkedag.

Våre kunder anbefaler oss videre

90 % av våre kunder anbefaler oss videre. Fornøyde pasienter er vårt levebrød, og vi strekker oss langt for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få en rask og god opplevelse.

 

Trygg betaling etter du har fått resept

Dersom du oppfyller vilkårene for å motta resept, betaler du enkelt og greit via Vipps eller med bankkort. Helt anonymt, enkelt, trygt og raskt.

Ingen direkte legekontakt

Våre leger kvalitetssikrer dine opplysninger etter at skjemaet er innsendt, og du trenger aldri å prate med en lege.

Rask resept

Vi garanterer at din resept vil være klar til henting hos ditt lokale apotek innen få timer, og garantert innen klokken 15:00 neste virkedag.

Våre leger

10 dyktige leger sitter klare for å motta din søknad om resept på allergimedisin.

04.03.2019

Birgitte Saltvik

04.03.2019

Noreen Yahya

04.03.2019

Harald Dobloug

04.03.2019

Michael Kumar

Ofte stilte spørsmål

Her kan du få resept på alle typer allergimedisin, inkludert tabletter, øye- og nesedråper.

Legevisitt vil følge deg opp, og sørge for at du alltid er godt ivaretatt. Skulle du oppleve bivirkninger, kan du ta kontakt med våre leger via video, eller via vår digitale konsultasjon. Da vil våre leger komme med en anbefaling til hva vi skal gjøre videre! I noen tilfeller vil man bytte medisin, i andre tilfeller trenger man bare en beroligelse på at bivirkningene sannsynligvis vil gå over. Opplever du alvorlige bivirkninger må du kontakte nærmeste legevakt, eller ringe 113.

Våre leger gjør en individuell vurdering av informasjonen du sender inn. Skulle det være noe som tilsier at du ikke kan få resept, vil du få beskjed om dette før du sender inn informasjonen din – og du slipper da å betale!

Ja, du kan oppsøke vår fysiske klinikk i Nydalen i Oslo – som er åpen alle dager i året!

Våre leger går gjennom informasjonen du har sendt inn, og kommer med en anbefaling til deg samt en resept. Dette får du innen klokken 15:00 neste virkedag. Det betyr at hvis du gjennomfører din digitale konsultasjon på en tirsdag, ligger alt klart til deg innen onsdag klokken 12:00. Har du en konsultasjon på en lørdag eller søndag ligger alt klart innen mandag klokken 15:00.

Ja, hos oss kan du fornye din prevensjonsresept. Dette gjør du enkelt ved å trykke på «Digital konsultasjon» på nettsiden. Der sender du inn nødvendig informasjon, og våre leger sender resept direkte til apoteket!

Ja, dette er både lovlig og trygt. For å kunne sende en resept, er legen avhengig av å vite en del ting om deg. Denne informasjonen kan du fortelle legen ved et fysisk møte, et videomøte, eller via vår digitale konsultasjon. Når det tilbys av Legevisitt, kan du være helt sikker på at det både er trygt og lovlig!

Kryssallergi er når kroppen er allergisk mot et stoff, og så reagerer på en lignende stoff. Eksempelvis kan pollenallergikere også være allergisk mot enkelte matvarer.

Nei, vanligvis er det unødvendig å teste seg for pollenallergi fordi symptomene samt tiden de oppstår er helt karakteristiske.

Det finnes både reseptfrie og reseptbelagte allergimedisiner. Enkelte typer nesespray, øyedråper og allergitabletter er reseptfrie; andre er reseptbelagte. Noen medisiner kan også kjøpes i små kvanta uten resept, men koster da mer.

Det finnes mange typer allergitabletter. Selv om Zyrtec/cetirizin er den mest brukte tabletten, er det ikke alle som kommer i mål med den. Det finnes mange alternativer til denne, som man kan forsøke.

Det er mange faktorer som avgjør hvilken type allergimedisin som er best for deg. Det viktigste er å kartlegge symptomene dine; har du kløe i øynene? Rennende/tett nese? Er du mye trøtt i pollensesongen?

Dette er noen av tingene som våre leger vil spørre deg om under en videosamtale. Sammen finner dere den beste medisinen for deg.

Hvem er Legevisitt?

Vi i Legevisitt brenner for å gjøre helsetjenester mer tilgjengelig for alle med hjelp av dyktige leger og ny teknologi. Vi er opptatt av kvalitet og fører statistikk over all pasientbehandling, les blant annet om antibiotikaforskrivining, B-preparater og sykmelding her.

Les mer om Legevisitt her.