KUN HOS LEGEVISITT

E-resept på prevensjon – uten legekontakt

p-piller
BESTILL E-RESEPT HER

Nyhet! Nå kan du starte med prevensjon kun ved å fylle ut et enkelt skjema. Med denne tjenesten kan du også endre din resept på prevensjon. E-resepten vil ligge klar på apoteket innen kl. 12 i morgen!

Du betaler selvsagt ingenting dersom det av helsemessige årsaker ikke er mulig å skrive ut resept til deg.

Det tar under 5 minutter å fylle ut skjemaet.

Kr 299,–

Forny din resept på p-piller og annen prevensjon digitalt.
Raskt, enkelt og uten legekontakt.

Her kan du fornye resepten din på p-piller eller annen prevensjon uten å prate med lege. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet via knappen  under.

Denne knappen bruker du hvis du har fått forskrevet resept på prevensjon hos Legevisitt tidligere. Benytt den rosa knappen over om du har fått resept på prevensjon fra andre leger tidligere

Kr 249,–

FORNY E-RESEPT HER

Slik får du e-resept på prevensjon på nett

Jente som fornyer resept på p-piller

1. Fyll ut skjemaet

Du fyller ut et enkelt skjema hvor du skriver hva som er viktig for deg, samt opplysninger om deg selv.

Lege som skriver resept på p-piller

2. Våre leger kvalitetssikrer

Våre leger går gjennom dine opplysninger, slik at du får den prevensjonstypen som passer deg best.

e-resept

3. Motta e-resepten

Du får resept på den typen prevensjon som passer deg best, samt informasjon om denne, innen kl. 12 i morgen.

Våre kunder anbefaler oss videre

Over 90 % av våre kunder anbefaler oss videre. Fornøyde pasienter er vårt levebrød, og vi strekker oss langt for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få en rask og god opplevelse. Du kan alltid være helt trygg på at p-piller og annen prevensjon forskrevet av Legevisitt er den beste for deg!

 

Trygg betaling med BankID

Dersom du oppfyller vilkårene for å motta resept, vil du få muligheten til å betale med kort direkte i skjemaet. Enkelt, trygt og raskt.

Ingen legekontakt

Våre leger kvalitetssikrer dine opplysninger etter at skjemaet er innsendt, og du trenger aldri være i kontakt med en lege.

Rask resept

Vi garanterer at din resept vil være klar til henting hos ditt lokale apotek innen få timer, og garantert innen klokken 12:00 neste virkedag.

Våre leger

10 dyktige leger står klare for å motta din søknad om resept på prevensjon.

04.03.2019

Birgitte Saltvik

04.03.2019

Noreen Yahya

04.03.2019

Harald Dobloug

04.03.2019

Michael Kumar

Ofte stilte spørsmål

Legevisitt vil jevnlig følge deg opp, og sørge for at du alltid er godt ivaretatt. Skulle du oppleve bivirkninger, kan du ta kontakt med våre leger via video, eller via vår digitale konsultasjon. Da vil våre leger komme med en anbefaling til hva vi skal gjøre videre! I noen tilfeller vil man bytte prevensjonstype, i andre tilfeller trenger man bare en beroligelse på at bivirkningene sannsynligvis vil gå over.

Resepten sendes digitalt til alle apotek i Norge, så du kan gå til nærmeste apotek og hente din prevensjon!

Fordi vi fokuserer så sterkt på prevensjon, kan du være trygg på at våre leger er svært gode på prevensjon. Alle våre leger går gjennom regelmessig opplæring og oppdatering på det siste nye innen prevensjon.

Våre leger gjør en individuell vurdering av informasjonen du sender inn. Skulle det være noe som tilsier at du ikke kan få resept, vil du få beskjed om dette før du sender inn informasjonen din – og du slipper da å betale!

Ja, du kan oppsøke vår fysiske klinikk i Nydalen i Oslo – som er åpen alle dager i året!

Ja, hos oss kan du fornye din prevensjonsresept. Dette gjør du enkelt ved å trykke på «Digital konsultasjon» på nettsiden. Der sender du inn nødvendig informasjon, og våre leger sender resept direkte til apoteket!

Nei, prisen inkluderer konsultasjonen og resepten, men ikke selve prevensjonsmiddelet. Prevensjonsmiddelet betaler du for på apoteket.

Ja, dette er både lovlig og trygt. For å kunne sende en resept, er legen avhengig av å vite en del ting om deg. Denne informasjonen kan du fortelle legen ved et fysisk møte, et videomøte, eller via vår digitale konsultasjon. Når det tilbys av Legevisitt, kan du være helt sikker på at det både er trygt og lovlig!