Bestill test for seksuelt overførbare infeksjoner

BESTILL TEST HER

Her kan du bestille en hjemmetest for seksuelt overførbar sykdom (klamydia, gonoré og mykoplasma). Raskt, enkelt, rimelig og uten å oppsøke legekontoret.

Fyll ut et enkelt skjema på nett, og få tilsendt hjemmetest i posten. Om testen er positiv vil du få behandling, råd og veiledning.

Det tar under 5 minutter å fylle ut skjemaet.

Kr 349,– 

Mange har kjønnssykdommer uten symptomer, og det er viktig at man tester seg.

Man bør teste seg for seksuelt overførbare sykdommer ved:

  • Ubeskyttet samleie med ny partner
  • Symptomer på seksuelt overførbar sykdom
  • Graviditet, dersom man er under 25 år
  • Kvinner som skal sette inn spiral eller før kirurgisk abort
  • Dersom din partner er bekreftet smittet med seksuelt overførbar sykdom

Slik fungerer digital legekontakt

Jente som fornyer resept på p-piller

1. Fyll ut skjemaet

Du fyller ut et enkelt skjema hvor du skriver litt om deg og din medisinske historie. Alle opplysninger du sender til Legevisitt oppbevares sikkert og etter gjeldende lovverk.

Lege som skriver resept på p-piller

2. Våre leger kvalitetssikrer

En av våre leger går gjennom det du skriver, og sender en hjemmetest til deg i posten i en diskret konvolutt. Hjemmetesten sender du deretter til analyse hos Fürst laboratorium i en ferdig frankert konvolutt.

e-resept

3. Få svar på testen og motta behandling

Når prøven er ferdig analysert vil legen gå gjennom prøvesvaret ditt. Du vil få beskjed om svaret på testen, og dersom den er positiv vil du få resept, råd og veiledning.

Våre kunder anbefaler oss videre

90 % av våre kunder anbefaler oss videre. Fornøyde pasienter er vårt levebrød, og vi strekker oss langt for at du skal føle deg trygg og ivaretatt, og få en rask og god opplevelse.

10 dyktige leger sitter klare for å hjelpe deg.

04.03.2019

Birgitte Saltvik

04.03.2019

Michael Kumar

04.03.2019

Harald Dobloug

04.03.2019

Noreen Yahya

Ofte stilte spørsmål

Menn testes ved urinprøve, mens kvinner testes med en selvtatt vaginalprøve. Ved ubeskyttet reseptiv analsex skal man i tillegg ta en analprøve (begge kjønn). En bruksanvisning medfølger når du bestiller test fra oss, slik at du kan være sikker på at testen tas korrekt.

Når du har sendt inn et digitalt skjema til oss vil legen gå gjennom informasjonen du har oppgitt og sende deg et svar med råd og anbefalinger. Dersom du, basert på dine svar, kan være i risiko for seksuelt overførbare infeksjoner i tillegg til klamydia, gonoré og mykoplasma vil legen gi deg beskjed om dette. Du vil også få råd om hvordan du tester deg for disse.

Laboratoriet bruker som regel 1-3 dager på å analysere testen, etter de har mottatt den fra deg. En av våre leger vil kontakte deg så snart testresultatet er klart.

Din forespørsel behandles av oss innen neste virkedag, og sendes deretter i posten til deg. Du vil vanligvis motta testen innen 2-3 virkedager etter du har sendt inn digitalt skjema til oss.

Vi tar sikkerheten din på alvor og følger alltid gjeldende lover og regelverk. Våre leger følger nasjonale retningslinjer for testing og behandling av seksuelt overførbare infeksjoner. Alle testene analyseres ved Fürst, som er Norges største laboratorium og holder høy faglig standard. Informasjonen du sender til oss sendes via sikre kanaler og lagres deretter i et godkjent journalsystem. Du kan lese mer om hvordan vi behandler informasjonen din her.

Ja, dette er både lovlig og trygt. For å kunne sende en resept, er legen avhengig av å vite en del ting om deg. Denne informasjonen kan du fortelle legen ved et fysisk møte, et videomøte, eller via vår digitale konsultasjon. Når det tilbys av Legevisitt, kan du være helt sikker på at det både er trygt og lovlig!

Hvem er Legevisitt?

Vi i Legevisitt brenner for å gjøre helsetjenester mer tilgjengelig for alle med hjelp av dyktige leger og ny teknologi. Vi er opptatt av kvalitet og fører statistikk over all pasientbehandling, les blant annet om antibiotikaforskrivining, B-preparater og sykmelding her.

Les mer om Legevisitt her.