Coronatest ved vår klinikk i Nydalen

Testingen foregår i våre lokaler i Nydalen Allé 17, 0484 Oslo. Lokalet har ikke tilknyttede parkeringsplasser, men det er mulig å gateparkere utenfor klinikken eller i Nydalen P-hus rett ved klinikken (mot avgift).

Alle som skal teste seg må bestille time på forhånd på Oslo Kommunes hjemmesider:
https://www.oslo.kommune.no/koronavirus/testing-og-provesvar
Eventuelle avbestillinger gjøres ved å sende en e-post til kontakt@legevisitt.no (skriv at du ønsker å avbestille time, tidspunkt for timen og dine initialer).

Testen tas i våre lokaler, og du stiller deg i kø utenfor kort tid før din time. Vi anbefaler at du tar på deg munnbind når du reiser for å teste deg hos oss. Vi kan dessverre ikke teste i bil. Når du kommer til oss vil du få et informasjonsskriv der du får svar på de fleste vanlige spørsmålene.

Når testen er tatt sender vi prøven til analyse hos Fürst-laboratoriet. Prøvesvarene kommer raskest på www.furstpasient.no, og blir etter hvert også synlige på www.helsenorge.no.

Det vil ikke gis tilbakemelding på negative svar – det må man undersøke selv på sidene nevnt over. Ved positiv coronatest vil smittevernteamet fra Oslo Kommune ta kontakt med deg.

Klinikken tilbyr:

  • Coronatesting i regi av Oslo Kommune

Hils på våre dyktige og erfarne leger

Alle våre leger er sertifiserte, bakgrunnssjekket og nøye håndplukket.

Les mer om våre leger