Kr 1590,– alt inkl.

Få hjemmebesøk av en lege

Vi er tilgjengelig i Oslo og Bærum

Informasjon om hjemmebesøk i april og mai 2020:

Grunnet smittefare i forbindelse med coronavirusutbruddet vil vi ikke tilby hjemmebesøk inntil videre. Våre leger kan kontaktes på video, eller du kan bestille time på klinikken.

Ved behov for hjemmebesøk kan man også kontakte sin lokale, offentlige legevakt på tlf 116 117. Dersom det er akutt fare for liv og helse, ring 113.

  • Legevisitt er kåret til «best i test» av Dagbladet.

  • Vi har med legekoffert med utstyr og medisiner

  • Rask behandling

  • Kort ventetid

  • Legevisitt har lengst erfaring med hjemmebesøk

Steg for steg

Slik fungerer det

Fyll inn ditt postnummer

Velg tiden som passer deg, og fyll inn personalia

Betal enkelt med kort

Legen ringer deg 15-20 minutter før ankomst

Legen kommer hjem til deg

God, og tett oppfølging etter besøket

Dette kan vi hjelpe deg med

Vi kan utrede og behandle de aller fleste tilstander man normalt oppsøker fastlege eller legevakt for. Dersom det avdekkes behov spesialister eller sykehus, sørger vi for videre henvisning. Husk at du må ringe 113 om du trenger øyeblikkelig hjelp.

I tvil om et hjemmebesøk kan hjelpe deg?

Kontakt oss via chat, eller snakk med lege på video. Trenger du et besøk på klinikken eller hjemmebesøk av en lege, får du igjen pengene for videosamtalen.

Utrolig grundig og imøtekommende lege. Flink med små pasienter. Anbefales på det varmeste!

Caroline Schea

Fantastisk god service og oppfølging. Hjelpen kom akkurat når jeg trengte det.

Audun Stien

Legevisitt.no er en ypperlig tjeneste. Jeg fikk besøk av en meget dyktig lege, som har skjønt at det er viktig å lytte til pasienten, men som samtidig hadde nok faglig tyngde til å kunne forklare de riktige behandlingsalternativene.

Inge Knudsen

Hils på våre dyktige og erfarne leger

Alle våre leger er sertifiserte, bakgrunnssjekket og nøye håndplukket. Uansett om du velger videosamtale, hjemmebesøk eller å komme til klinikken, kan du forvente en trygg og hyggelig konsultasjon med en av våre leger.

04.03.2019

Harald Dobloug

04.03.2019

Michael Kumar

04.03.2019

Noreen Yahya

Hjemmebesøk

Oftest stilte spørsmål

Våre leger kan løse det aller meste som løses hos fastlege eller legevakt. Vi har med oss utstyr og medisiner for diagnostisering og behandling av de fleste tilstander. Skulle våre leger komme til kort kan vi legge inn på sykehus, eller henvise til spesialister.

Ja. Både på klinikken og på hjemmebesøk tar vi enkle blodprøver som CRP som vi får svar på umiddelbart. Skulle det bli behov for utvidete blodprøver, henviser vi pasienten til blodprøvetagning hos Fürst.

Ja. Våre leger kan henvise deg videre dersom det er nødvendig.

Ja. Vi behandler pasienter i alle aldre. Skulle det bli behov for å konsultere en barnelege tar legene våre kontakt med spesialister på sykehus.

Et hjemmebesøk koster 1590,– uansett hvilke blodprøver vi tar eller hvor mye utstyr vi bruker.

Ja. Vi kan stelle sår både på klinikken og på hjemmebesøk.

På hjemmebesøk har våre leger med seg mange typer medisiner så du raskt kan komme i gang med behandling. Etter et klinikkbesøk eller en videokonsultasjon vil du få resept dersom det er nødvendig.

Bestill hjemmebesøk

Våre leger er klare for å hjelpe deg.